top of page

Debate

Público·39 membros

Desene Animate Clopotica Dublate In Romana 2011


Desene animate Clopotica dublate in romana 2011
Clopotica este o serie de filme de animatie produse de Disney, care au ca personaj principal pe zana Clopotica, cunoscuta din povestea lui J.M. Barrie, Peter Pan. Seria a inceput in 2008 cu filmul Clopotica si a continuat cu alte sase filme, ultimul fiind Clopotica si Zana Pirat, lansat in 2014.


Download File: https://mopviwolfbo.blogspot.com/?nz=2w44IV


In 2011, a fost lansat al treilea film din serie, intitulat Clopotica si Marea Salvarea Zanei. Filmul spune povestea unei zane curioase si aventuroase, Vidia, care provoaca accidental capturarea unei zane prietene, Tinker Bell, de catre o fetita om. Vidia si celelalte zane trebuie sa o salveze pe Tinker Bell si sa o aduca inapoi in Valea Ielelor, fara sa fie vazute de oameni.


Filmul a fost dublat in limba romana de catre actori cunoscuti, precum Andreea Marin (vocea lui Tinker Bell), Anca Sigartau (vocea lui Vidia), Cristina Ciobanasu (vocea lui Lizzy), Vlad Gherman (vocea lui Dr. Griffiths) si altii. Filmul a fost difuzat pe canalul Disney Channel Romania si a avut parte de o primire pozitiva din partea publicului.


Daca vreti sa vizionati filmul Clopotica si Marea Salvarea Zanei dublat in romana, puteti sa il gasiti pe YouTube la adresa [1]. Va dorim vizionare placuta!
Informações

Bem-vindo ao grupo! Você pode se conectar com outros membros...

membros

Página do grupo: Groups_SingleGroup
bottom of page